Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Man Hing Bistro

Restavracija Man Hing Bistro, ki nudi jedilnico hongkonške čajne restavracije, je priložnostno jedilnica na območju Nan Shan, Shenzhen. Restavracija je v prvem nadstropju in je s stopniščem povezana z vhodom v pritličju. Navdihnjeni z kotnostjo postavitve se poigramo z različnimi črtami in jih sestavimo v nekaj trikotnih vzorcev, ki so v restavraciji izraziti. Obkrožene z mlečno rjavimi sedeži in oblogami iz lesa / črnega ogledala so aluminijaste črte, ki se vijejo po stopnišču do blagajne, zagotovo privlačna točka.

Ime Projekta : Man Hing Bistro , Ime oblikovalcev : Chi Ling Leung, Naročnik ime : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restavracija

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.