Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakladalec Na Kolesih

Arm Loader

Nakladalec Na Kolesih Nakladalnik, ki večinoma deluje na neenakomernih razlogih, lahko povzroči, da voznik doživi hudo bolezen v gibanju, prav tako pa lahko občuti hitro utrujenost. Vendar pa 'ARM LOADER' omogoča prepoznavanje koordinatnih točk na tleh in pomaga vozniškemu sedežu, da je stabilen in da ne maha. Zato voznikom pomaga, da se ne počutijo utrujeni, in jim omogoča varno opravljanje dela.

Ime Projekta : Arm Loader, Ime oblikovalcev : Hoyoung Lee, Naročnik ime : DESIGNSORI.

Arm Loader Nakladalec Na Kolesih

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.