Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mestna Klop

Eternity

Mestna Klop Dve sedeči klopi iz tekočega kamna. Dve robustni enoti zagotavljata udobno in privlačno izkušnjo sedenja, hkrati pa skrbita za stabilnost sistema. Konci klopi so nameščeni tako, da nevtralizira najmanjše gibanje. To je klop, ki spoštuje obstoječo infrastrukturo mestnega okolja. Uvedena je enostavna namestitev na kraju samem. Točke sidrišča ni več, samo spusti in pozabi. Pazite, osemtina je blizu. o ja.

Ime Projekta : Eternity, Ime oblikovalcev : George Drakakis, Naročnik ime : Escofet.

Eternity Mestna Klop

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.