Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Krožnik

1hand plate

Krožnik 1hand plate: Bodite boljši strežnik. Kozarec vina in krožnik nosite samo z eno roko. Ploščica je lahka in njena edinstvena oblika kozice varno leži na dlani. Zelo uporaben za vse vrste dogodkov. Zabave, sprejemi, proslave in še več. Vedno imejte proste roke, da na krožnik položite novo okusno hrano, prosto roko za tresenje rok ali samo prosto roko za kretnje. Vtisnite svoje goste in jim dovolite, da uživajo v nenadni lahkotnosti stoječega bifeja.

Ime Projekta : 1hand plate, Ime oblikovalcev : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Naročnik ime : Joannes Petersen.

1hand plate Krožnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.