Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Očala

Mykita Mylon, Basky

Očala Kolekcija MYKITA MYLON je narejena iz lahkega poliamidnega materiala, ki ima izjemno individualno prilagodljivost. Ta poseben material nastaja plast za plastjo s pomočjo tehnike selektivnega laserskega sintranja (SLS). Z ponovno interpretacijo tradicionalne okrogle in ovalne okrogle oblike panto spektakla, ki je bila modna v tridesetih letih prejšnjega stoletja, model BASKY tej kolekciji spektaklov doda nov obraz, ki je bil prvotno zasnovan za uporabo v športu.

Ime Projekta : Mykita Mylon, Basky, Ime oblikovalcev : Mykita Gmbh, Naročnik ime : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Očala

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.