Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uhan

Reflection

Uhan Kdo sem? To je vprašanje, ki ga bomo obravnavali celo življenje. To vprašanje je bilo glavni poudarek naše zasnove. Ti uhani so kot odsev vašega obraza in morda so najbolj osebni uhani, ki jih lahko imate. Prav tako so ti uhani lahko odsev koga bi si želeli on ali ona. Na primer, v tem projektu je oblikoval profil uhanov oblikovan John Lennon, ki njegove misli, občutkov in obraza ne bo nikoli pozabil.

Ime Projekta : Reflection, Ime oblikovalcev : Zohreh Hosseini, Naročnik ime : MICHKA DESIGN.

Reflection Uhan

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.