Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Salon Za Golf Klub

Birdie's Lounge

Salon Za Golf Klub Bivalni prostor za golf klub je bil zasnovan in zgrajen v šestih tednih, pravočasno za dan odpiranja. Biti mora tudi lep, funkcionalen kot bivalni prostor in primeren za občasne ceremonije podelitve tekmovanj v golfu in druge manjše prireditve. Za tristransko stekleno škatlo sredi igrišča za golf ta pristop prinaša zeleno barvo, nebo in nekaj pojma o golfu v bar, v barvah opreme in odsevih tečaja v hrbtni strani mozaičnega ogledala. Zunanji pogledi so v veliki meri del notranje opreme in izkušenj.

Ime Projekta : Birdie's Lounge, Ime oblikovalcev : Mario J Lotti, Naročnik ime : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Salon Za Golf Klub

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.