Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bar Z Živo Glasbo

Lido Cafe

Bar Z Živo Glasbo Prvo nadstropje je izkušnja pod vodo, drugo nadstropje pa je nad vodno izkušnjo. Podvodna izkušnja vključuje svetlobne orgle kot odrsko kuliso, stekleni trak z ribjo lestvico DMX s hrbtnim hrbtom, ribiške DMX LED svetleče luči, ribje cisterne v okenskih odprtinah, celoten prostor pa je osvetljen z lučmi z učinkom H2O. V drugem nadstropju so v gozdni stenski steni vtisnjeni tanki navpični trakovi zrcala z naključnimi razmiki. Laserske luči in gibanje se odražajo v zrcalnih trakovih in pretiravajo občutek gibanja, hkrati pa kažejo na sončno svetlobo skozi drevesa

Ime Projekta : Lido Cafe, Ime oblikovalcev : Mario J Lotti, Naročnik ime : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Bar Z Živo Glasbo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.