Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sistem Za Varčevanje Z Vodo

Gris

Sistem Za Varčevanje Z Vodo Zmanjšanje vodnih virov je v teh dneh svetovni problem. Noro je, da še vedno uporabljamo pitno vodo za splakovanje stranišča! Gris je neverjetno stroškovno učinkovit sistem za varčevanje z vodo, ki lahko zbere vso vodo, ki jo uporabite med prhanjem. To zbrano sivino lahko ponovno uporabite za izpiranje stranišča, čiščenje hiše in za določene dejavnosti pranja. Tako lahko v tako 50 milijonov življenjski državi, kot je Kolumbija, prihranite vsaj 72 litrov vode / osebo / dan v povprečnem gospodinjstvu, kar pomeni vsaj 3,5 milijarde litrov prihranjene vode na dan.

Ime Projekta : Gris, Ime oblikovalcev : Carlos Alberto Vasquez, Naročnik ime : IgenDesign.

Gris Sistem Za Varčevanje Z Vodo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.