Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

xifix2base chair-one

Stol Zasnova stola temelji na potrebnem minimumu fizike in materiala - realizira ga ena neskončna cev. Stabilnost se doseže z obliko zanke. Nadaljnje gradnje in povezave niso potrebne. Stol nima nobenih vogalov, samo krivulje - harmonične krivulje. To je lahek stol - brez okraskov in dodatnih konstrukcij. Namenjen je manjšim stanovanjem in pisarnam. Zmanjšana konstrukcija cevi je takoj vidna.

Ime Projekta : xifix2base chair-one, Ime oblikovalcev : Juergen Josef Goetzmann, Naročnik ime : Creativbuero.

xifix2base  chair-one Stol

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.