Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniški Prostor

Samlee

Pisarniški Prostor Brez mučnih podrobnosti je Samlee Office oblikoval preprosto orientalsko estetiko. Ta koncept se ujema s hitro razvijajočim se mestom. V tej zelo delujoči informacijski družbi projekt predstavlja interaktivni odnos med mestom, delom in ljudmi - nekakšen pristen odnos dejavnosti in vztrajnosti; pregleden prekrivni del; prazna prepustnost.

Ime Projekta : Samlee, Ime oblikovalcev : Yongcai Huang, Naročnik ime : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Pisarniški Prostor

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.