Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjske Vile

Field of Flowers

Stanovanjske Vile Konstrukcija, ki počiva na nosilnih podstavkih loka ali polkaloričnega znaka, zmanjšuje vpliv na tla, zato omogoča, da tla uživajo v dežju in dihajo. Njegova zasnova ima integracijo z naravo. Blok, sestavljen iz štirih vilskih enot, ima možnost panoramskega uživanja v pogledu zahvaljujoč mehanizmu, ki se lahko vrti 360 ° na dan. Projekt dobi del svoje oskrbe z energijo iz vrtnic vetra. Vsaka vila se lahko sredi različnih cvetov vključi v ekološko kmetijstvo na svojem območju. , drevesa, obdana z umetnimi ali resničnimi ribniki.

Ime Projekta : Field of Flowers, Ime oblikovalcev : Murat Gedik, Naročnik ime : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Stanovanjske Vile

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.