Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bivanje

nature

Bivanje Ta dom je zasnovan za par.Povračilo k naravi. Ljudje so pripravljeni več ven, biti na prostem ali pustiti naravi del življenja, da narava obogati besedni zaklad doma. Preprosto spustite naravo in se vozite po njej. Bogati in raznoliki elementi, ki prikazujejo, kako lahko obstaja ločitev poleg gosto kompleksnosti, podobno kot večplastna rožica, ki se bodo po dolgem premisleku končno izbrala.

Ime Projekta : nature, Ime oblikovalcev : Yu-Wen Chiu (Vita), Naročnik ime : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Bivanje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.