Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

pleasure

Restavracija Užitek živeti življenje umetnosti. Razširitev in nadaljevanje. Z razširitvijo stropnih oblik in talnih širin ter njihovega konstantnega nihanja konture, ki gre tu pokončno ali tam zakrit, se odraža sila delovanja, ki zajema vrhove in doline v življenju. Medtem ko večplastni ambient teče in se spreminja v dogajanje, si v lepoti pričarajo lepotne podobe. Vesoljska kabina je tekoča in prozorna, obenem pa ohranja razdelke različnih predelkov. Z iznajdljivo razporeditvijo prostora lahko zasebnost obstaja v sredstvih.

Ime Projekta : pleasure, Ime oblikovalcev : Yu-Wen Chiu (Vita), Naročnik ime : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Restavracija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.