Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Stojnic Na Svetovnem Sejmu Za Toyoto

The Wave

Oblikovanje Stojnic Na Svetovnem Sejmu Za Toyoto Navdih iz japonskega načela "aktivne umirjenosti" zasnova združuje racionalne in čustvene elemente v eno celoto. Arhitektura je od zunaj videti minimalistično in mirno. Kljub temu lahko čutite ogromno silo, ki seva iz njega. Pod njenim urokom radovedno drsete v notranjost. Ko se znajdete v notranjosti, se znajdete v presenetljivem okolju, polnem energije in napolnjenih z velikimi medijskimi stenami, ki prikazujejo energične, abstraktne animacije. Tako stojalo postane nepozabno doživetje za obiskovalce. Koncept prikazuje asimetrično ravnovesje, ki ga najdemo v naravi in v središču japonske estetike.

Ime Projekta : The Wave, Ime oblikovalcev : Alia Ramadan, Naročnik ime : Toyota Motors Europe.

The Wave Oblikovanje Stojnic Na Svetovnem Sejmu Za Toyoto

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.