Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ulična Klop

Ola

Ulična Klop Ta klop, zasnovana v skladu s strategijami ekološkega oblikovanja, dviguje ulično pohištvo na novo raven. Enako doma, v mestnem ali naravnem okolju, tekoče linije ustvarjajo različne možnosti sedenja znotraj ene klopi. Uporabljeni materiali so reciklirani aluminij za podlago in jeklo za sedež, izbrana zaradi reciklažnih in trajnih lastnosti; ima svetel in odporen barvni premaz, idealen za zunanjo uporabo v vseh vremenskih razmerah. V Mexico Cityju so ga oblikovali Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman in Karime Tosca.

Ime Projekta : Ola, Ime oblikovalcev : Diseno Neko, Naročnik ime : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Ulična Klop

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.