Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Brošura

NISSAN CIMA

Brošura ・ Nissan je združil vse svoje vrhunske tehnologije in modrosti, notranje materiale vrhunske kakovosti in umetnost japonske izdelave (v japonskem jeziku MONOZUKURI) in ustvaril luksuzno limuzino neprimerljive kakovosti - novo CIMA, Nissanovo samotno vodilno vozilo.・ Ta brošura je zasnovana ne le za prikaz lastnosti izdelkov CIMA, temveč tudi za to, da bi občinstvo Nissan prepričalo v zaupanje in ponos v svojo izdelavo.

Ime Projekta : NISSAN CIMA, Ime oblikovalcev : E-graphics communications, Naročnik ime : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Brošura

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.