Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Wellness Center

Yoga Center

Wellness Center Nahaja se v najprometnejšem okrožju Kuvajta, center joge je poskus oživljanja kletnih etaž Jassim Towerja. Lokacija projekta je bila neortodoksna. Vendar je bil poskus služiti ženskam tako znotraj meja mesta kot tudi iz okoliških stanovanjskih območij. Sprejemni prostor se v sredini prepleta z omaricami in pisarniškim prostorom, kar omogoča nemoten pretok članov. Območje omarice je nato poravnano s prostorom za pranje nog, ki označuje "cono brez čevljev". Od takrat naprej je hodnik in čitalnica, ki vodijo do treh sob za jogo.

Ime Projekta : Yoga Center , Ime oblikovalcev : Rashed Alfoudari, Naročnik ime : The Yoga Center .

Yoga Center  Wellness Center

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.