Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Notranji Prostor

Chua chu kang house

Notranji Prostor Akupunkturna točka v tej hiši je bila povezati zaprto območje v povsem nov vizualni tišini. S tem se obnavlja določen zgodovinski in surov čar, ki zakrije praznino hiše. Nova nastanitev se zaključi s presenečenjem notranjosti v notranjosti; suha in mokra kuhinja znotraj kuhinje in jedilnica znotraj kuhinje. Življenjski prostor je prekinil tudi impresiven umetniški napad, ki je kmalu postal električno ožičenje osebnega ohišja. Za dopolnitev celotnega poudarka so potrebne rezine tople svetlobe, ki obarvajo vse barvne stene.

Ime Projekta : Chua chu kang house, Ime oblikovalcev : Don Lin, Naročnik ime : DSOD.

Chua chu kang house Notranji Prostor

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.