Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ipad Folio

Tootsie

Ipad Folio Tootsie ustreza potrebam sodobnih nomadov. Je navadna, a deluje pomirjujoče analogno, odporno na solzo in vodo ter biološko razgradljiva. Tootsie pusti trajen vtis na pamet ljudi, nobenega pa na okolje. Večina nas živi in potuje skozi svet nenehnih sprememb - svet, v katerem se tvegamo, da se bomo izgubili. Zakaj ne bi s papirjem naredili izdelkov, ki zajemajo naše izkušnje kot piske, madeže, telefonske številke ali občasni vtis šminke. Papernomads, ne za razliko od dnevnika, pravočasno ustvari referenčne točke, da se spomnimo, kdo smo.

Ime Projekta : Tootsie, Ime oblikovalcev : Christoph Rochna, Naročnik ime : Papernomad GmbH.

Tootsie Ipad Folio

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.