Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Multipod

Hive

Multipod Panj je 315 stopinj odprta, navpična ploščata letvica, sestavljena iz sedmih 45 stopinjskih radijskih segmentov. Napredujte pri oblikovanju, hkrati pa še vedno ohranjajte funkcionalnost in izzivajte obstoječo obliko pohištva. Inovativni koncept temelji na krogli, poenostavljeni po obliki, vendar dramatično prisotni. Panj bo vidno vplival na katerem koli prostoru, ki ga zaseda. Futuro-Virtuoso

Ime Projekta : Hive, Ime oblikovalcev : Clive Walters, Naročnik ime : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.