Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Konzola

Mabrada

Konzola Edinstvena konzola iz barvanega lesa s kamnitim zaključkom, ki predstavlja star avtentični mlinček za kavo, ki sega v obdobje otomanskih držav. Reproduciran in izrezljan je jordanski hladilnik za kavo (Mabrada), ki stoji kot ena od nog na nasprotni strani konzole, kjer sedi mlinček, kar je ustvarilo očarljiv kos za preddverje ali dnevno sobo.

Ime Projekta : Mabrada , Ime oblikovalcev : May Khoury, Naročnik ime : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Konzola

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.