Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Roly Poly, Gibljive Lesene Igrače

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Gibljive Lesene Igrače Kako imeti mavrico? Kako objeti poletni veter? Vedno me dotaknejo nekatere subtilne stvari in se počutim zelo zadovoljne in srečne. Kako shraniti in kako lastiti? Dovolj je tako dobro kot pogostitev. Rada bi oblikovala različne vrste materialov na preprost in zabaven način. Otroci naj se igrajo z njimi, da prepoznajo fizični svet, spodbudijo domišljijo in jim pomagajo razumeti njihovo okolico.

Ime Projekta : Tumbler" Contentment " , Ime oblikovalcev : Sha Yang, Naročnik ime : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly, Gibljive Lesene Igrače

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.