Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Embalaža Voda KRYSTAL v steklenički izpostavlja bistvo luksuza in dobrega počutja. Z alkalno pH vrednostjo od 8 do 8,8 in edinstveno mineralno sestavo, voda KRYSTAL prihaja v ikonični kvadratni prozorni steklenici s prizmo, ki spominja na peneči kristal, in ne ogroža kakovosti in čistosti. Logotip blagovne znamke KRYSTAL je na steklenici nežno poudarjen, kar poudarja dodaten pridih luksuzne izkušnje. Poleg vizualnega učinka steklenice se kvadratne steklenice iz PET in steklene plošče lahko reciklirajo, kar optimizira prostor za embalažo in materiale ter tako zniža celoten odtis ogljika.

Ime Projekta : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Ime oblikovalcev : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Naročnik ime : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Embalaža

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.