Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kaša, Nargile, Nargile

Meduse Pipes

Kaša, Nargile, Nargile Elegantne organske linije se zgledujejo po podvodnem življenju morja. Šišanska cev kot skrivnostna žival, ki z vsakim vdihom oživi. Moja ideja oblikovanja je bila razkriti vse zanimive procese, ki se odvijajo v cevi, kot so žuborenje, pretok dima, sadni mozaik in igra lučk. To sem dosegel s povečanjem deleža stekla in predvsem z dvigom funkcionalnega območja na očesno raven, namesto tradicionalnih cevi šiša, kjer je skoraj skrito na tleh. Uporaba resničnih koščkov sadja v steklenem korpusu za koktajle poveča izkušnjo na novo raven.

Ime Projekta : Meduse Pipes, Ime oblikovalcev : Jakub Lanca, Naročnik ime : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Kaša, Nargile, Nargile

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.