Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Omejena Serija Ekskluzivnih Vin

Echinoctius

Omejena Serija Ekskluzivnih Vin Ta projekt je na več načinov edinstven. Zasnova je morala odražati edinstven značaj zadevnega izdelka - ekskluzivno avtorsko vino. Poleg tega je bila v imenu izdelka sporočen globok pomen - vrhunsko, solsticijo, kontrast med nočjo in danom, črno-belo, odprto in prikrito. Zasnova je imela namen odsevati skrivnost, skrito v noči: lepoto nočnega neba, ki nas tako navduši, in mistično uganko, skrito v ozvezdjih in zodiaku.

Ime Projekta : Echinoctius, Ime oblikovalcev : Valerii Sumilov, Naročnik ime : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Omejena Serija Ekskluzivnih Vin

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.