Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Difuzor Arome

Magic stone

Difuzor Arome Magic Stone je veliko več kot gospodinjski aparat, sposoben je ustvariti čarobno vzdušje. Njeno obliko navdihuje narava, misli na kamen, zglajen z vodo reke. Vodni element simbolično predstavlja val, ki ločuje zgornji od spodnjega telesa. Voda je ključni element tega izdelka, ki s pomočjo ultrazvoka razprši vodo in dišeče olje ter ustvari hladno paro. Motiv valovanja služi ustvarjanju vzdušja s pomočjo LED luči, ki gladko spreminja barve. Če božate pokrov, aktivirate gumb zmogljivosti, ki nadzoruje vse funkcije.

Ime Projekta : Magic stone, Ime oblikovalcev : Nicola Zanetti, Naročnik ime : Segnoinverso Srl.

Magic stone Difuzor Arome

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.