Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zobni Stol Za Otroke

ROI

Zobni Stol Za Otroke Zasnova ROI je bila ustvarjena z namenom, da bi pritegnili pozornost končnega uporabnika, da bi ga, če je mogoče, pozabil na strah in tesnobo, ki sta jih povzročila zdravniški pregled. Ta zobna enota nima drugačne tehnološke funkcije kot tista na trgu, vendar imajo elementi, ki jih sestavljajo, nov videz, da se otrok pozitivno vključi v odnos z zobozdravnikom.

Ime Projekta : ROI, Ime oblikovalcev : Roberta Emili, Naročnik ime : Roberta Emili.

ROI Zobni Stol Za Otroke

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.