Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Terapija-Salon Za Zobno Lepoto

Dental INN

Terapija-Salon Za Zobno Lepoto Projekt "Dental INN" je zasnovan kot zobna ustanova v obliki terapevtskega prostora za zobno lepoto v Viernheimu / Nemčija. Projekt predstavlja nov koncept notranje opreme za zobozdravstvene prakse s tematskimi "zdravilnimi učinki organskih oblik in naravnih struktur" in je bil razvit predvsem za dr. Bergmanna, mednarodno akreditiranega zobozdravnika za vsadke. Poleg zobnih postopkov, kot so furnirji in beljenje, dr. Bergmann in njegova ekipa med drugim nudijo simpozije o implantologiji za številne mlade zobozdravnike iz Evrope, Azije in Afrike.

Ime Projekta : Dental INN, Ime oblikovalcev : Peter Stasek, Naročnik ime : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Terapija-Salon Za Zobno Lepoto

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.