Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Plakati

Disease - Life is Golden

Plakati Ta projekt se je rodil iz želje po ustvarjanju nekaterih konceptov, ki lahko na nenavaden način opišejo družbeno okolje in gledalca prijazno senzibilizirajo. Ideja je vzeti bolezni in jih narediti vizualno privlačne in intrigantne. Bolezen je nekaj slabega, vendar bi jo bilo mogoče videti na drugačen način.

Ime Projekta : Disease - Life is Golden, Ime oblikovalcev : Giuliano Antonio Lo Re, Naročnik ime : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Plakati

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.