Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno

Fast Forward

Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno Podružnice za treniranje podružnic so razstavljene v prvem razstavnem prostoru kompleksa skakalnih salonov. Pripravljen je z načinom izražanja metod izdelave, kot so dinamična oblika trenirke, visoke tehnologije vbrizgavanja, ki se uporabljajo v fazi proizvodnje, in tako naprej. Opremljen je s SMD LED, ki je eden od visokotehnoloških izdelkov, ki si prizadeva, da bi odraz dinamičnosti trenirk (kot predmeta) postal navdih s posebej oblikovanimi ozadji grafičnega oblikovanja in gibanjem, ki jih ponujajo ti sistemi.

Ime Projekta : Fast Forward, Ime oblikovalcev : Ayhan Güneri, Naročnik ime : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.