Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ogrlica

Extravaganza

Ogrlica Eleganten collier, navdihnjen z ruffsi, starodavnimi okraski za vrat, ki jih lahko vidite na številnih čudovitih slikah XVI in XVII stoletja. Odlikuje ga sodoben in sodoben dizajn, ki poenostavlja tipičen slog ruffsov, ki ga poskušajo narediti modernega in sodobnega. Prefinjen učinek, ki daje eleganci uporabniku, uporaba črnih ali belih barv omogoča več kombinacij s sodobnim in čistim dizajnom. Enodelna ogrlica, prožna in lahka. Ne plemenit material, vendar z visoko modno impresivno zasnovo, zaradi katere ta kolut ni samo dragulj, temveč nov ornament telesa.

Ime Projekta : Extravaganza, Ime oblikovalcev : Dario Scapitta, Naročnik ime : Dario Scapitta Design.

Extravaganza Ogrlica

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.