Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Dekorativni Tekstil

Lasso

Dekorativni Tekstil Lasso kot definicija je dolga vrv s tekočo zanko na enem koncu. Namesto da bi se navdihnili; ta tekstil je rezultat. Poleg nekaterih posebnih dotrajanih kanalov ima tako poseben dotik kot tudi estetiko, da lahko svetloba prehaja skozi zelo mehko. Je napol industrijska - na pol izdelana, vdelana v elektronske statve in ročno razrezana. Ta projekt je kot bombon zelo privlačen in zasvoji, poleg tega pa je bil eden največjih izzivov in odkritij na moji karieri tekstilnega oblikovalca. Ta projekt govori o serendipiji, spopadanju, odkritju naključja, sreči in nesreči.

Ime Projekta : Lasso, Ime oblikovalcev : Cristina Orozco Cuevas, Naročnik ime : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Dekorativni Tekstil

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.