Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obroč

Sibilo

Obroč Obroč Sibilo opozarja na svojo preprostost. Nevtralen ton belega zlata služi kot čisto površino, da odseva barvo dragulja, nastavitev napetosti dragulja pa nobenega drugega elementa ne more pritegniti pozornosti s turmalinom - eden najboljših dragih kamnov, ki jih najdemo v Braziliji in je glavni element ta kos nakita.

Ime Projekta : Sibilo, Ime oblikovalcev : Brazil & Murgel, Naročnik ime : Brazil & Murgel.

Sibilo Obroč

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.