Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koncept Korporativne Arhitekture

Pharmacy Gate 4D

Koncept Korporativne Arhitekture Kreativni koncept temelji na kombinaciji materialnih in nematerialnih komponent, ki skupaj ustvarjajo medijsko platformo. Za sredinsko točko te platforme je značilna prevelika posoda kot simbol abstraktnega alkemičnega peharja, nad katerim je projiciran holografski diagram plavajoče verige DNA. Ta hologram DNK, ki v resnici predstavlja slogan »Obljuba za življenje«, se počasi vrti in nakazuje na lažje življenje človeškega organizma brez simptomov. Vrteči se hologram DNK ne predstavlja le pretoka življenja, ampak tudi razmerje med svetlobo in samim življenjem.

Ime Projekta : Pharmacy Gate 4D, Ime oblikovalcev : Peter Stasek, Naročnik ime : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Koncept Korporativne Arhitekture

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.