Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Drsalka Za Mehak In Trd Sneg

Snowskate

Drsalka Za Mehak In Trd Sneg Originalni snežni skejt je tu predstavljen v povsem novi in funkcionalni zasnovi - iz mahagona iz trdega lesa in z inox tekači. Ena prednost je, da se lahko uporabljajo tradicionalni usnjeni škornji s peto, zato kot posebni škornji ni povpraševanja. Ključno za vadbo drsalca je preprosta tehnika vezanja, saj sta oblikovanje in konstrukcija optimizirana z dobro kombinacijo širine in višine rolke. Drugi odločilni dejavnik je širina tekačev, ki optimizira upravljanje drsanja na trdnem ali trdem snegu. Tekači so iz nerjavečega jekla in opremljeni z vijačnimi vijaki.

Ime Projekta : Snowskate, Ime oblikovalcev : KT Architects, Naročnik ime : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Drsalka Za Mehak In Trd Sneg

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.