Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje In Koncept Pričeske

Hairchitecture

Oblikovanje In Koncept Pričeske HAIRCHITECTURE je posledica povezave med frizerjem - Gijo in skupino arhitektov - FAHR 021.3. Motivirana z Evropsko prestolnico kulture v Guimaraesu 2012, predlagajo idejo, da bi združili dve kreativni metodologiji, arhitekturo in pričesko. Rezultat je s temo brutalistične arhitekture neverjetna nova pričeska, ki označuje lase s preobrazbo v popolnem občevanju z arhitekturnimi strukturami. Predstavljeni rezultati so drzne in eksperimentalne narave z močno sodobno interpretacijo. Skupinsko delo in spretnost sta bila ključnega pomena za oblikovanje na videz navadnih las.

Ime Projekta : Hairchitecture, Ime oblikovalcev : FAHR 021.3, Naročnik ime : Redken Portugal.

Hairchitecture Oblikovanje In Koncept Pričeske

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.