Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Umetniška Instalacija

S.Joao Structure

Umetniška Instalacija Zasnova odraža tipičen portugalski ulični festival - lokalno znan kot "S. João '. Na enem izmed najživahnejših uličnih festivalov v Evropi, Porto obljublja svetega Janeza "Krstnika", tako da se tradicionalno bobni med seboj s česnovimi cvetovi ali mehkimi plastičnimi kladivi. Zaznamuje ga barva trakov in zastav, ki zapolnjujejo ulice, ter ognjemet, ki se sproži vso noč, 'S. João struktura "to atmosfero ponovno interpretira z visečimi oblikami, podobnimi balonom, ki jih pokriva odsevni sijoč material.

Ime Projekta : S.Joao Structure, Ime oblikovalcev : FAHR 021.3, Naročnik ime : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Umetniška Instalacija

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.