Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 je nova tehnična naprava za integracijo interneta, multimedije in komunikacije ter nudi domačim uporabnikom raznolike interaktivne storitve, vključno z množičnim predvajanjem internetnih vsebin in HD video klici. Povezava STB s televizijo v okolju družinskega omrežja lahko uporabnik hitro nadgradi skupno televizijo na pametno televizijo, ki družinskim uporabnikom prinaša odlično AV zabavno izkušnjo.

Ime Projekta : T-Box2, Ime oblikovalcev : Ke Zhang, Naročnik ime : Technicolor.

T-Box2 Set Top Box

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.