Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Plašč, Ki Je Lahko Kabriolet,

Eco Furs

Plašč, Ki Je Lahko Kabriolet, Plašč, ki je lahko 7-v-1, je navdihnjen z zasedenimi kariernimi dami, ki se odločijo za edinstveno, ekološko in funkcionalno vsakodnevno garderobo. V njej je staro, a spet trendovsko ročno šivano skandinavsko tekstilno sredstvo Rya Rug na novo moderno interpretirano, kar ima za posledico opremljena volnena oblačila, ki so glede na svoje delovanje podobna krznom. Razlika je v podrobnostih in prijaznosti do živali in okolja. Eco Furs so se skozi leta preizkušali v različnih zimskih podnebnih razmerah v Evropi, kar je pripomoglo k razvoju lastnosti tega plašča in drugih nedavnih kosov do popolnosti.

Ime Projekta : Eco Furs, Ime oblikovalcev : Heli Miikkulainen-Gilbert, Naročnik ime : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Plašč, Ki Je Lahko Kabriolet,

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.