Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Robotsko Vozilo

Servvan

Robotsko Vozilo Gre za projekt storitvenega vozila za gospodarstvo na osnovi virov, ki tvori mrežo z drugimi vozili. Enoten sistem omogoča medsebojno komuniciranje, kar poveča učinkovitost prevoza potnikov, pa tudi povečanje učinkovitosti zaradi gibanja v cestnem vlaku (zmanjšanje faktorja deviz, razdalja med vozili). Avto ima nadzor brez posadke. Vozilo je simetrično: poceni za izdelavo. Ima štiri vrtljiva motorna kolesa in možnost vzvratnega gibanja: manevriranje z velikimi dimenzijami. Vkrcanje na stran izboljša komunikacijo potnikov.

Ime Projekta : Servvan, Ime oblikovalcev : Dmitry Pogorelov, Naročnik ime : Techman.

Servvan Robotsko Vozilo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.