Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Korporativna Identiteta

Predictive Solutions

Korporativna Identiteta Predictive Solutions je ponudnik programskih izdelkov za prognostično analitiko. Izdelki podjetja se uporabljajo za napovedovanje z analizo obstoječih podatkov. Blagovna znamka podjetja - sektorji kroga - spominja na grafiko s skodelicami in tudi na zelo stilizirano in poenostavljeno sliko očesa v profilu. Platforma blagovne znamke "shedding light" je gonilo vseh grafik blagovnih znamk. Tako spremenljive, abstraktne tekoče oblike kot tematske poenostavljene ilustracije se uporabljajo kot dodatna grafika v različnih aplikacijah.

Ime Projekta : Predictive Solutions, Ime oblikovalcev : Mikhail Puzakov, Naročnik ime : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Korporativna Identiteta

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.