Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nosilec Za Steklenice Vozička

Baretto

Nosilec Za Steklenice Vozička Običajni plastični zaboj, ki so ga v zadnjih desetletjih uporabljali za prevoz steklenih steklenic, trpežen, funkcionalen kot tudi orodje za poslovno komunikacijo, se z majhnimi šanki, ki se premikajo na kolesih, ponovno rodi z enakimi lastnostmi. Bar, držalo za steklenice skupaj z malo delovne plošče, vse v en sam predmet, ki ga je mogoče razbrati v neskončnem obsegu barv in blagovnih znamk, proizveden v omejenem številu kosov. Ponovna uporaba blagovnih znamk iz plastičnih zabojev daje vintage občutek, ki je hkrati moderna. Ne gre samo za recikliranje, ampak tudi za ponovno interpretacijo funkcije.

Ime Projekta : Baretto, Ime oblikovalcev : boattiverga studio, Naročnik ime : boattiverga studio.

Baretto Nosilec Za Steklenice Vozička

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.