Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Transportno Vozlišče

Viforion

Transportno Vozlišče Projekt je Transport HUB, ki povezuje okoliška urbana naselja v osrčje dinamičnega življenja na enostaven in učinkovit način, ustvarjen z združitvijo različnih prometnih sistemov, kot so železniška postaja, metro postaja, nile paluba in avtobusna postaja poleg drugih storitev za pretvorbo mesto, ki bo katalizator prihodnjega razvoja.

Ime Projekta : Viforion, Ime oblikovalcev : Ahmed Khaled, Naročnik ime : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Transportno Vozlišče

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.