Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija Z Žarom

Grill

Restavracija Z Žarom Obseg projekta je preoblikovanje obstoječe servisne delavnice za 72 kvadratnih metrov motornih koles v novo restavracijo Barbeque. Obseg dela vključuje popolno prenovo zunanjega in notranjega prostora. Zunanjost je navdihnila barbeque sklopka rešetke s preprosto črno-belo barvno shemo oglja. Eden od izzivov tega projekta je prilagoditi agresivne programske zahteve (40 sedežev v jedilnem prostoru) na tako majhnem prostoru. Poleg tega moramo sodelovati z nenavadnim majhnim proračunom (40.000 ameriških dolarjev), ki vključuje vse nove enote za klimatsko napravo in novo komercialno kuhinjo.

Ime Projekta : Grill, Ime oblikovalcev : Yu-Ngok Lo, Naročnik ime : YNL Design.

Grill Restavracija Z Žarom

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.