Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenski Gradbeni Komplet

JIX

Večnamenski Gradbeni Komplet JIX je gradbeni komplet, ki ga je ustvaril newyorški vizualni umetnik in oblikovalec izdelkov Patrick Martinez. Sestavljen je iz majhnih modularnih elementov, ki so posebej zasnovani tako, da omogočajo povezavo standardnih slamic za pitje, da se ustvari najrazličnejša konstrukcija. Priključki JIX so v ravnih mrežah, ki se zlahka razlepijo, sekajo in pritrdijo na svoje mesto. Z JIX-om lahko zgradite vse, od ambicioznih struktur velikosti sobe do zapletenih skulptur na namizju, vse z uporabo priključkov JIX in slamic za pitje.

Ime Projekta : JIX, Ime oblikovalcev : Patrick Martinez, Naročnik ime : Blank Bubble.

JIX Večnamenski Gradbeni Komplet

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.