Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sedeži Za Tranzitne Kolesarje

Door Stops

Sedeži Za Tranzitne Kolesarje Door Stops je sodelovanje med oblikovalci, umetniki, kolesarji in prebivalci skupnosti, da bi zapolnili zapostavljene javne prostore, kot so tranzitna postajališča in prosta parkirišča, z možnostmi sedežev, da bi mesto postalo bolj prijeten kraj. Zasnovane kot varnejša in estetsko prijetnejša alternativa tistemu, ki trenutno obstaja, so enote prepuščene velikim prikazom javne umetnosti, ki so jo naročili lokalni umetniki, kar omogoča preprosto prepoznaven, varen in prijeten čakalni prostor za kolesarje.

Ime Projekta : Door Stops, Ime oblikovalcev : Craig L. Wilkins, Naročnik ime : Detroit Community Design Center.

Door Stops Sedeži Za Tranzitne Kolesarje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.