Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Trajnostni Fotelj

X2Chair

Trajnostni Fotelj Sinuaste oblike in izbira materialov povečujejo inovativno zmogljivost tega stola s tisoč življenj. X2Chair je rezultat postopka eksperimentalnega oblikovanja, ki se v celoti opira na konvertibilnost izdelkov. Zasnovan kot večnamenski, ta predmet sledi konceptu popolne prilagoditve in je izraz okolju prijazne zasnove. Estetska izpopolnitev in okoljska združljivost najdeta stičišče zahvaljujoč natančni funkcionalni študiji v kombinaciji z raziskovanjem materialov in okolju prijaznih gradbenih metod. Informacije: caporasodesign.it - lessmore.it

Ime Projekta : X2Chair, Ime oblikovalcev : Giorgio Caporaso, Naročnik ime : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Trajnostni Fotelj

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.