Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

Trish House Yalding

Stanovanjska Hiša Zasnova hiše se je razvila v neposrednem odzivu na lokacijo in njeno lokacijo. Zgradba zgradbe je sestavljena tako, da odraža okoliški gozd z grabljenimi stebri, ki predstavljajo nepravilne kote drevesnih vejic in vej. Velike steklene širine zapolnjujejo vrzeli med strukturo in omogočajo, da cenite pokrajino in okolje, kot da bi stekali med debla in veje dreves. Tradicionalni kentish črno-beli deskarji predstavlja listje, ki ovije stavbo in obda prostore znotraj.

Ime Projekta : Trish House Yalding, Ime oblikovalcev : Matthew Heywood, Naročnik ime : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Stanovanjska Hiša

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.