Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Spletno Mesto Za E-Trgovino

Noritake

Spletno Mesto Za E-Trgovino To je bil pred letom dni vodilni projekt ravnega oblikovanja, ko ravno oblikovanje ni bilo v trendu. Ta zasnova odlikuje oblikovanje ploščic za izdelke in sistem omrežja celotnega spletnega mesta. Prav tako sem ustvaril edinstveno blagovno znamko v nogi s subtilno, a podrobno tipografijo. Koncept tega spletnega mesta je bil ustvariti preprost, eleganten dizajn, ki je imel smisel z uporabo ustreznega prostora za belino in ravnih oblikovalskih elementov.

Ime Projekta : Noritake, Ime oblikovalcev : Jade(Jung Kil) Choi, Naročnik ime : Noritake.

Noritake Spletno Mesto Za E-Trgovino

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.